Козметика с THALGO

image

Основоположник в морската козметология, Лабораториите на THALGO създават автентични и ефикасни козметични продукти и иновативни персонализирани козметични терапии. Новата концепция 360° РЕГЕНЕРАЦИЯ съчетава високоефективни козметични продукти и хранителни добавки, които действат в сърцевината на клетките.

THALGO, красота от морето науката за водораслите в полза на КРАСОТАТА на всяка жена.

THALGO, като основоположник на морската козметология, подбира високоефективни морски активни съставки, които са нежни към кожата. Всяка жена е уникална и има специфични изисквания,когато стане въпрос за регенерация на кожата.

Изберете подходящата за вас терапия:
 

  • терапия  "Морско потапяне" - хидратираща терапия
  • терапия с колаген /изглаждаща с морски колаген/ - Най-разпостранения протеин в човешкото тяло е колагена, той поддържа еластичността на кожата и й придава стегнат вид..
  • козметична терапия с хиалуронова киселина - Хиалуроновата киселина е молекула,която е жизнено важна за плътността на кожата,осигурява поддържащата функция на епидермиса посредством способността си да привлича и задържа вода. Опитайте тази терапия,която използва активни съставки с хиалуронова киселина от морски произход с оптимално проникване в кожата и видими резултати.Прецизна стимулация на кожата посредством специфична масажна техника насища всяка бръчка с молекули хиалуронова киселина:усещате стимулиращото действие на масажа и бръчките Ви сякаш се изпълват отвътре.
  • лифтинг терапия със силиций - Силиция е елемент ,който присъства в човешкия организъм, особено в кожата.Необходим е за производството на поддържащите нишки - колаген и еластин.Тази уникална терапия съчетава използването на хиалуроновата киселина и силиций с морски произход за оптимална ефективност и незабавни видими резултати. Тази терапия едновременно изпълва бръчките и извайва овала.

Вижте нашите промоции

^ Начало