Маникюр и педикюр

image

Маникюрът е важна част от визията на всяка жена. Красивият, добре поддържан маникюр никога няма да остане незабелязан.

 Маникюрът включва: скъсяване и оформяне на ноктите; избутване на кожички; полагане на основа лак в зависимост от предпочитанията на клиента; процедурата завършва с топ лак и подхранващо масло за кутикули.

За да изглежда добре вашия маникюр и педикюр, Студио Кърстин работи с продуктите на O.P.I.

Много клиенти, мъже и жени, правят редовно процедури, за да поддържане на ноктие си в изряден вид. В допълнение, клиентите с повредени или дехидратирани нокти често откриват, че редовния маникюр подобрява състоянието и външния вид на ръцете и ноктите им.

Педикюрът е специална процедура за краката, която се грижи за ноктите, кожичките, петите, кожата на краката и цялостния им облик.

 

Как да се справим с чупливите и увредени нокти?

Японският маникюр  е нова система за грижи за натуралните нокти. Тя е незаменима, тъй като целта е не само ноктите да изглеждат перфектно, но и спомага за техния естествен растеж. Тази ефективна система за грижа за ноктите, подхранва нокътната плочка и укрепва здравината им.

Японският маникюр е уникален и позволява и на най-повредените нокти да бъдат възстановени напълно. След няколко процедури, ноктите стават твърди, еластични, гладки и придобиват здравословен розов нюанс и естествен блясък.

Основното предимство пред останалите видове маникюр е използването предимно на природни материали. След предварителна диагностика се подбира индивидуален подход към проблемите на ноктите.

Използват се специални смеси, които се състоят от серуми, минерална пудра и минерална паста в която има кадмий, цинк и кератин. Те изпълват микропукнатините на ноктите и ги изглаждат, изравняват повърхността на ноктите, като ги приближават до идеалните.

За обработката на ноктите и кожичките се използват също пръчици от портокалово дърво, полировъчен блок от телешка кожа. Кожичките стават меки под влияние на специалните средства, базирани на екстракти от водорасли. Ноктите стават гладки и блестящи, без върху тях да е нанесен лак. След полирането се слага специален прах с пчелен восък, който създава защитен филм и предпазва ноктите дълго време перфектни.

Ефективната система на японският маникюр подпомага подхранването, укрепването и растежа на изтощените, склонни към чупене и разслояване нокътни плочки. След тази обработка те не се чупят, а лакът се задържа върху тях по-дълго време.

Само след пет процедури се вижда невероятният ефект върху ноктите.

^ Начало