Козметика с Guinot

image

Козметика или още грим са субстанциите, използвани за подсилване на красотата на човешкото тяло. Поддържането на максимало здрава кожата с редовен пилинг е не само принос за нашето дълголетие, но това се смята за превантивна мярка срещу преждевременно стареене на кожата.

Ние работим с продукти на Guinot. Guinot е престижна марка френска козметика на повече от 45 години. Тъй като не се задоволява просто да къпе в лукс своите клиенти, престижната марка доставя надежни резултати ,които наистина ще ви помогнат да се почувствате красива и желана.

Процедури с Cuinot:

  • Hydradermie  "двойна йонизация" - ексклозивна козметична терапия която възвръща младостта и блясъка на кожата още след първата процедура. Уникална патентована иновация спомага за бързо и дълбоко проникване на йонизираните активни съставки, което е ключът към изключителната ефективност на терапията. Hydradermie  с "двойна йонизация" се предлага в седем различни разновидности, всяка от която е съобразена с индивидуалните нужди на Вашата кожа.
  • Hydradermie Lift - високотехнологична лифтинг терапия, която тонизира и стяга кожата посредством стумулиране на мускулите. Клетъчната активност е възтановена, а чертите на лицето са " лифтирани" до неузнаваемост. Hydradermie Lift е като "бодибилдинг", тъй като въздейства на мускулно ниво и има подмладяващ ефект. В края на терапията кожата е по-гладка и стегната.
  • Hydradermie Lift Yeux - процедурата стимулира мускулите около очите като ги тонизира и стяга. Още от първата процедура финните линии изчеват, бръчките тип "пачи крак" се изглаждат и околоочния контур е видимо подмладен.
  • Eye Logic -  най-новата регенерираща терапия за околоочния контур.

Студио за красота Кърстин предлага още:Почистване лице, Мезотерапия, PQ Age пилинг, Йонофореза, Дарсонвал, Лечeбен масаж за мазна кожа, Масаж на лице и маска, Терапии Thalgo, Лазерна епилация.

Нашето студио за красота предлага и множество други услуги като:  Антицелулитен масаж, Поставяне на мигли, Пробиване на уши с обица, Почистване и боядисване вежди

^ Начало